2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI STAJ DUYURUSU

-

18/02/2021 Tarihli Senato Toplantısı Kararları gereğince Üniversitemiz 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı’nın uzaktan öğretim yoluyla yapılmasına ilişkin olarak staj uygulamalarının da uzaktan online veya ödev şeklinde yapılmasına karar verilmiştir.  Dolayısıyla söz konusu dönemde staj çalışması yapmak isteyen öğrencilerin Bölüm Başkanlığına başvurarak gerekli prosedürü gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Dönem içinde yalnızca mezun durumundaki öğrencilerin staj yapılmasına izin verilecektir. Bu yüzden staj yapmak isteyen mezun durumundaki öğrencilerin 15/03/2021 ile 26/03/2021 tarihleri arasında dilekçe, staj bilgi formu ve transkriptleriyle birlikte bölüm sekreterliğine (mfharita@comu.edu.tr) başvurmaları gerekmektedir.