KONFERANSA DAVET: BİR PROJEDEN, BİR KARİYERE

2006 yılından bu yana harita sektörünün organizasyon, insan kaynakları ve medya alanlarına yönelik projeleri hayata geçiren Haberita Kurucu Başkanı Yüksek Mühendis Sencer Girgin, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü öğrencileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Sencer Girgin, harita sektöründeki öğrencilere yönelik ilk kariyer günü organizasyonu olan "Harita İş Günleri" ile başlayan serüvenini yine Harita sektörüne dair ilk insan kaynakları sitesi olan "haritakariyer. com" ile devam ettirdikten sonra 2010 yılında Harita sektörüne dair ilk haber sitesi olan "Haberita"yı kurdu. GİRGİN, son olarak Prof. Dr. Fatmagül KILIÇ GÜL'ün danışmanlığını yaptığı tez çalışmasıyla -harita sektörüne yönelik ilk kapsamlı İK çalışması- harita mühendisliği bölümü öğrencilerinin kariyerlerine destek olmayı amaçlıyor.

Bir Harita mühendisi adayı olarak sektör sizden ne gibi yetkinlikler bekliyor? Harita sektörünün deneyimli üst düzey yöneticileriyle gerçekleştirilen bilimsel anketin sonuçları bu yetkinliklerle ilgili neyi işaret ediyor? Bir Harita mühendisliği öğrencisi kariyerini planlarken hangi aşamalardan geçmeli? Tüm bu soruların cevapları ve fazlası 11 Mayıs 2017 günü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde olacak.

Tarih: 11 Mayıs 2017 - Perşembe
Saat: 14.30 - 16.00