HARİTA MÜHENDİSLİĞİ 2016-2017 YARIYILI ÖĞRENCİ TANIŞMA ETKİNLİĞİ

-

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Harita Mühendisliği bölümü ile Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesinin ortaklaşa düzenlediği ‘'5. Geleneksel Harita Mühendisliği Bölümü Öğrenci Tanışma Etkinliği''  11 Kasım 2016 günü gerçekleştirildi.

Geomatik ve Gelecek Panelinde İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Orhan ALTAN mesleğimizin Dünya’daki güncel gelişmelerini ve öğrencilerimizin bu gelişmeler doğrultusunda kendilerini geliştirmek için izlemeleri gereken yolu mühendis adaylarımızla paylaşmıştır.

Harita Mühendisliği Sektöründe Güncel Gelişmeler söyleşisinde HKMO Bursa Şubesi Başkanı Ali Faruk ÇOLAK, Çanakkale Kadastro Müdürü Namık Kemal ERZURUM, TKGM Bursa Bölge Müdürlüğü’nden Mühendis Başar BULUT ve Bülent Ecevit Üniversitesi Geomatik Mühendisliği Bölümü’nden Arş. Gör. Fatih ALİYAZICIOĞLU konuşmalarında ülkemizde sektörün içinde bulunduğu durumu, güncel mesleki uygulamaları ve Meslek Odamızın çalışmaları hakkında bilgi ve görüşlerini paylaşmıştır.

Panel ve Söyleşinin yanısıra NetCAD, GeoTEKNİK, SATLAB Geosolutions ve ATAY Mühendislik firmaları güncel yazılım ve donanımlarını içeren teknik sunumlarını gerçekleştirmiş ve öğrencilerimizle uygulamalar gerçekleştirmiştir.

Katkı sağlayan Değerli Meslektaşlarımıza ve Firmalara teşekkürlerimizi sunarız.

Etkinlik Programı.pdf